Εταιρικό προφίλ

Ο Σπύρος Στεφόπουλος είναι interior designer – διακοσμητής και μαζί με την ομάδα του δραστηριοποιούνται από το 2002 στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω στην Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Είναι απόφοιτος του Wigan & Leigh College – Interior Design, με σπουδές σε InterGraphics: Arts in Three Dimensional Design και Διακόσμηση, Γραφικές Τέχνες & Καλλιτεχνικές Σπουδές.

Ως interior designer έχει στόχο τον σχεδιασμό και την καθιέρωση μιας υψηλής αισθητικής αντίληψης για κάθε χώρο που αναλαμβάνει, αξιοποιώντας παράλληλα την άριστη κατάρτισή του στον τεχνικό και εργονομικό σχεδιασμό, προκειμένου να επιτευχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα με μέγιστη λειτουργικότητα.

Τομείς εξειδίκευσης

Μέσα από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, παρέχονται εξειδικευμένη κάλυψη στην διαμόρφωση κατοικιών, επαγγελματικών χώρων καταστημάτων & ξενοδοχείων, γραφείων, εκθεσιακών χώρων, χώρων ψυχαγωγίας και διασκέδασης καθώς και εξωτερικών χώρων (κήποι, όψεις κτιρίων κλπ).

Διαθέτοντας άριστες γνώσεις και πολύχρονη πείρα στις εφαρμογές γενικού & ειδικού διακοσμητικού φωτισμού (Μελέτη Φωτισμού), όπως επίσης, σημαντική εξειδίκευση στην χρηματολογία, εξασφαλίζεται ένα άρτιο αποτέλεσμα σχεδιασμού και μελέτης για κάθε τύπο κτιρίου ή εσωτερικού χώρου, σύμφωνα με τη χρήση και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Σχεδιασμός με ακρίβεια και ασφάλεια

Η πολυδιάστατη πείρα στον έξυπνο και εναλλακτικό οικονομικό σχεδιασμό, μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού οπτικοποίησης ενός σχεδίου, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη να έχει μια πλήρη εικόνα και μια άριστη παρουσίαση των προτάσεων αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και διακόσμησης σε φωτορεαλιστικά σχέδια υψηλής ποιότητας (3D), καθώς και επιμέρους ανάλυση τους σε λεπτομερή τεχνικά/κατασκευαστικά σχέδια (CAD). Σε συνδυασμό με την υψηλών προδιαγραφών τεχνογνωσία στην διαχείριση κατασκευών μεγάλης κλίμακας, παρέχεται ο ιδανικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός που αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες, αποφέροντας άμεσο αποτέλεσμα αναβάθμισης με μακροπρόθεσμα οφέλη.

Νέες τάσεις

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις και τους καινοτόμους τρόπους αντίληψης για τη διαμόρφωση των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, στόχος είναι η καθιέρωση νέων Αρχιτεκτονικών κατευθύνσεων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες που κρύβονται μέσα σε μια διαδικασία ανακαίνισης ενός χώρου.

Συνεχής εξέλιξη

Βελτιώνοντας διαρκώς τις εξειδικευμένες γνώσεις μας πάνω στον χειρισμό των πιο προηγμένων συστημάτων αρχιτεκτονικού σχεδιασμού όπως AutoCAD , 3D Studio MAX (Φωτορεαλισμός), Photoshop, στοχεύουμε στην αναλυτική καταγραφή και απόλυτη κατανόηση των αναγκών κάθε project, μέσα από εναλλακτικές προτάσεις και δημιουργικές, καινοτόμες ιδέες.

Βραβεία

Luxury Life Style Awards 2024

Best Luxury Interior Visualisation & Design Studio in Greece

Δείτε Περισσότερα